12/30/2013

Arzu Şahin'den "Kömür gözlüm sende sevda ne arar" Türküsü

    12/30/2013 03:34:00 ÖS   No comments

Arzu Şahin'den "Gittiğin günden beri yollarına bakarım. Sen salın gel yanıma kan gülleri takarım.



Kömür gözlümArzu Şahin'den "Gittiğin günden beri yollarına bakarım. Sen salın gel yanıma kan gülleri takarım. Gittiğin günden beri yollarına bakarım. Sen salın gel yanıma kan gülleri takarım. Kömür gözlüm sende sevda ne arar" Türküsü

Arzu Şahin Kimdir? 


Arzu Şahin 1978'de Erzincan'da doğdu ama küçük yaştayken ailesi onunla beraber İstanbul'a taşındı. Sanatçının çocukluğu böylece İstanbul'da geçti. Bağlamaya küçüklükten beri ilgi duyan Şahin, dört yıl özel bir dershanede bağlama ve şan dersleri aldı ve ilk albümü "Ceylanım" ile piyasaya çıktı.

Sanatçıya bu albümde iyi tepkilerin gelmesi ve ayrıca kaset satışlarının da çok iyi olması kendisine çalışma hırsı ve cesaret verdi. Böylece Türk halk müziği şarkıcısı ikinci albümü "Ayrılık" 'ı piyasaya çıkardı. Bu albümde Kıvırcık Ali'nin katkıları çok büyüktür ve bunu sanatçı kendisi de söylemiştir. 2004 senesinde Arzu Şahin; Güler Duman, Gülay, Gülcihan Koç ve diğer birçok sanatçıyla ile birlikte "Pir Sultan Dostları" adlı albümü piyasaya çıkardı. Şarkıcı Abidin Biter ile evlidir ve bir oğlan çocuğu sahibidir. (Wikipedia)

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.