7/06/2013

Hükümet''ten 20 Yaş üstü Otomobillere Hurda indirimi yeni otomobillere peşinat sayılabilecek

    7/06/2013 04:31:00 ÖS   2 comments



20 yaş ve üzeri binek araçları kapsayacak diğer yandan 20 yıllık sınırın daha aşağı çekilmesi gündemde
Hükümet''ten 20 Yaş üstü Otomobillere Hurda indirimi yeni otomobillere peşinat sayılabilecek

Hükümet emektar araçları emekliye ayırmaya hazırlanıyor 20 yaş ve üzeri ağır ticari araçları yoldan çeken hükümet şimdi de hurda otomobiller için teşvik çalışması yürütüyor açıklama sanayi bakanı nihat ergün'den geldi.  

bakan ergun'un verdiği bilgiye göre ulaştırma, maliye, içişleri ve sanayi bakanlığı ortak olarak yürütüyor bu çalışmaya göre hurda indirimi 20 yaş ve üzeri binek araçları kapsayacak diğer yandan 20 yıllık sınırın daha aşağı çekilmesi gündemde 20 yaş üstü otomobiller yeni otomobillere peşinat olarak da sayılabilecek.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

2 yorum:
Write comments
  1. tamamda acele edin napıyorsunuz başbakan konuşma yapalı 3 ay oldu.5 bin lira teşvik dersin toki gibi finansman sağlarsın olur biter.Bu kadar aylık 200 tl taksitle 10 yıl araba ver bakayım kaç kişi alıyor.Ben salakmıyım eski hurdaya binmeye devam edeyim.

    YanıtlaSil
  2. tamamda acele edin napıyorsunuz başbakan konuşma yapalı 3 ay oldu.5 bin lira teşvik dersin toki gibi finansman sağlarsın olur biter.Bu kadar aylık 200 tl taksitle 10 yıl araba ver bakayım kaç kişi alıyor.Ben salakmıyım eski hurdaya binmeye devam edeyim.

    YanıtlaSil

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.