6/24/2013

Renault Kangoo Maxi Z.E Elektrikli Van özellikleri ve reklam videosu

    6/24/2013 05:14:00 ÖS   No comments



Renault Kangoo Maxi Z.E Elektrikli Van özellikleri ve reklam videosu
Renault Kangoo Z.E. ve Renault Kangoo Maxi Z.E. (iki ve beş-koltuklu versiyonları) hafif ticari araçları bulunmaktadır. Aynı yük hacmi, aynı yük ve aynı konfor: Renault Kangoo Bu tüm elektrikli sürümleri kendi ICE meslektaşları fonksiyonel özelliklerini korumaktadır.
Renault Kangoo Z.E. 2012 yılı Uluslararası Van seçildi. Bu ödülü kazanan ilk elektrikli araç oldu.


Renault Kangoo Maxi Z.E. Renault Kangoo Z.E. daha uzun bir versiyonu 41 cm uzatılmış dingil mesafesi ile, van 4,60 m toplam uzunluğa sahiptir. Bu iki versiyonu mevcuttur: bir iki kişilik ya da 5 koltuklu kombi gibi.

İlk sürümü mal taşımak için tasarlanmıştır. Yeraltı otoparklar erişim için, 4.6 m3 (Renault Kangoo ZE daha 1.1 m3 fazla) kadar yararlı hacmi, 2,90 m kadar bir faydalı yük uzunluğu ve 1,82 m, yüksekliği: Optimum yükleme kapasitesi ile iki koltuk vardır.

Renault Kangoo Maxi Z.E. bir kombi versiyonu beş kişiye kadar taşıma için 1/3 arka koltuk - 2/3 ile donatılmıştır. Modüler tasarımı bir araç, dört farklı düzenler alabilir.Arka koltuk neredeyse 3.4m3 yük kapasitesi açmak için zemine uzak katlanır.

Renault Kangoo Maxi Z.E. dokuz renk ancak müşterilerin bir seçenek mevcuttur ayrıca şirketin renklerde sipariş edebilirsiniz.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.