3/29/2013

Muharrem İnce: Abdullah Öcalan'ı affedeceksiniz. Onun için yelpazeyi büyütüyorsunuz

    3/29/2013 04:42:00 ÖS   No comments



Şimdi, Başbakanın doğduğu, seçildiği illeri mübarek yapan bir zihniyetten, Başbakanı kurtaran Balyoz'u mübarek sayan bir zihniyetten, "Başbakana dokunmak ibadettir." diyen bir zihniyetten çok fazla bir şey bekleyemeyeceğim doğrusu.
Bakın, ben size şunu söyleyeceğim: Yargı için Başbakan, kendisi "Devlet içinde devlet oldular." dedi, bunu kendiniz söylediniz siz. Ucu size dokunduğu zaman söylüyorsunuz. Yargı size de lazım, bize de lazım, hepimize lazım.
Bakın, tarihini söylüyorum: 4 Ağustos 2011. Elimde gazete kupürleri var. Muharrem İnce demiş ki: "Genel affa doğru gidiyoruz." Yani bu kadar generali, milletvekilini, profesörü, gazeteciyi, muhalif olan herkesi içeri alıyorsunuz, neden biliyor musunuz? Bunun bir tek sebebi var: Abdullah Öcalan'ı affedeceksiniz. Onun için yelpazeyi büyütüyorsunuz, genişletiyorsunuz ki, af çıkardığınızda toplumdan destek alabilmek için yapıyorsunuz bunu. Yargı sizin kontrolünüz...
Ne biliyorsunuz ya hiçbir şey bildiğiniz yok. Bu süreçle ilgili ana muhalefet partisi bir şey bilmiyor, aktaran yok; muhalefet partileri bir şey bilmiyor, siz de bir şey bilmiyorsunuz. Hatta bırakın sizi Bakanlar Kurulu üyeleri de bilmiyor.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.