4/20/2012

nokia 808 41 megapiksel kameralı akıllı telefon ile çekilen tanıtım videosu ve cihaz özellikleri

    4/20/2012 01:53:00 ÖS   No comments



nokia 808 PureView Saf kalite


Bu fotoğrafçılık hakkında farklı düşünmeye zamanı. Paylaşmak veya yazdırmak için hazır mükemmel fotoğraflara merhaba deyin. Nokia PureView görüntüleme teknolojisi ile fotoğrafçılık dünyası baş aşağı döner. Bu 41MP sensörü ve Carl Zeiss lens tarafından yakalanan görüntü mükemmel yüksek bit alır ve güzel detaylı 5MP fotoğraflar ve Full HD video'ya dönüştürür. anında ve Arkadaşlarınızla paylaşmak, bir saniye içinde çekime hazır olun - oldukça zeki.

Düşük ışık için parlak flaş

Düşük ışık hiç sorun değil. Nokia 808 PureView ile güçlü bir Xenon flaş ve sizin tarafta LED video ışığı var, bu nedenle hava karardıktan sonra spontan anlarını yakalamak için hazırsınız.

Görüntüleri daha iyi yapmak

Nokia 808 PureView için parlak uygulamalar ile bir dizi resim ve videolarınızı, yepyeni bir sosyal hayat verin. GetMeRated ile fotoğraflarınızı gerçek zamanlı geri bildirim almak, Vimeo ile Pikchur, izlemek ve paylaşmak yüksek kaliteli videoları kullanarak resimleri ile ağları güncellemek, hatta on the Run Kartpostal ile görüntüler gerçek kartpostallar oluşturun. Sadece uygulamalar indirmek ve paylaşım başlatmak için Nokia Mağazasını ziyaret edin.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.