4/04/2012

honda EV-STER elektrikli konsept spor otomobil animasyonlu tanıtım videosu

    4/04/2012 11:58:00 ÖÖ   No comments



Yeni nesil elektrikli küçük spor konsept


Dinamik ve yenilikçi bir stil tasarım ve mükemmel çevre performansı, EV-STER, elektrikli arkadan çekişli iki koltuklu coupe spor otomobil, Featuring elektromotor hareketlilik özgü bir spor türü modeli zevk için yeni bir yol önerecek. Karbon malzemelerin kabulü mümkün yaklaşık 160km olan aracın aracın üstün sürüş performansına katkıda ağırlık ve aralığı azaltmak için yaptı.Kolay-işlet ikiz-kolu direksiyon sürüş sevinç ayrıntılı takibi için kabul edilmiştir. Ayrıca, yeni konsept modeli, sürücünün verdiği ölçüde manevra sevinç somutlaştırmak için, örneğin motor çıkış ve süspansiyon ayarları gibi bazı araç özellikleri onun / kendi ayarlamalar yapmanıza olanak sağlar.

Ayrıca, paneli sadece metre, aynı zamanda sürücünün yanı sıra ses ve navigasyon sistemleri ve ayrıca internet erişimi için kullanılan ağ ekran olarak sürüş keyfini sağlar araç bilgi ekranı bulunuyor.Metre ve ekranların iyi tasarlanmış bir düzen sürüşe konsantre ve konforlu bir mekan zevk için sürücü sağlar.

Honda müşterilerinin beklentilerinin ötesinde spor modelleri geliştirmek ve heyecanlı bir mobilite ürünleri sunmayı taahhüt eder.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.