4/20/2012

ford grand C-MAX araç özellikleri ve tanıtım videosu

    4/20/2012 05:08:00 ÖS   No comments

özellikler ve tanıtım


Yeni nesil ileri teknoloji motor seçenekleri ile daha fazla performans ve sınıfının lideri sürüş dinamikleri, birçoğu segmentine öncülük eden yeni teknolojiler ile fonksiyonellik ve rahatlık Yeni C-MAX ile hayatınıza giriyor. Size sadece hangi C-MAX’i istediğinize karar vermek kalıyor.


Kayar Arka Kapılar

Yeni Grand C-MAX'in kayar arka kapıları, Ford araçlarında ilk kez sunulan bir özellik olarak öne çıkıyor. Özenli bir tasarımla, gövdeyle bütünleşerek, Yeni Grand C-MAX'in cesur duruşunu tamamlayan kayar kapılar, arka koltuklara kolay erişim sağlarken, dar park alanlarında kapıları çarpma riskini de ortadan kaldırıyor.

Esnek Oturma Düzeni ve Koridor Geçiş Sistemi


Akıllı bir tasarımla biçimlendirilen 7 koltuklu Yeni Grand C-MAX’te yer alan koridor geçiş sistemi ile daha geniş ve esnek bir iç mekan sunuluyor. İkinci sıranın orta koltuğu dış koltuğun içine katlanarak bir koridor oluşmasını sağlıyor. Özellikle çocuk koltuğu kullanıldığında son derece kullanışlı bir geçiş oluşturuyor.

EcoBoost ile Daha Fazla Performans


Yeni C-Max Ailesi’nde sunulan Ford’un yeni nesil benzinli motor teknolojisi EcoBoost, optimum performans (1.6 litre silindir hacminden 180PS güç ve maksimum 240 Nm torq), daha az yakıt tüketimi ve daha düşük CO2 emisyonu sağlıyor.

Otomatik Park Sistemi


Sistem sayesinde aracın 1,2 katı uzunluğundaki park yerlerine park edebilirsiniz. Sistem, önce park etmek istediğiniz aralığın genişliğini kontrol eder ve pedal kullanımını size bırakarak direksiyonu yönetir. Sesli ve görüntülü bilgiler sayesinde manevra yapmanıza yardımcı olur.

Otomatik Arka Bagaj Kapağı


Bagaj kapağı, orta konsolda yer alan bir düğmeyle veya bagaj kapağının üzerindeki kolla ve içeriden düğmeyle ya da, elleriniz doluysa, anahtarsız anahtarlıkla açılıp kapatılabiliyor. Akıllı tasarım sayesinde, bagaj kapağının açılma açısı programlanabiliyor; böylece kapağın, alçak garaj tavanları gibi engellere çarpması önleniyor. Bagaj kapağı, açılıp kapanma esnasında önünde herhangi bir engel olup olmadığını sensörler ile belirleyerek otomatik olarak duruyor.

Arka Koltuk Emniyet Kemeri Uyarısı


Grand C-MAX’de sunulan arka koltuk emniyet kemeri uyarısı sürücüye yolcuların emniyet kemerleri takıldığında ve çözüldüğünde görsel ve sesli uyarılarla bilgi veriyor.

Yokuş Kalkış Desteği (HLA)

Bu yenilikçi sistem, yokuşta kalkış sırasında aracınızın geriye kaymasını önler. Araç hareketsiz durumdayken ayağınızı fren pedalından çektiğinizde, tekerleklere fren uygulayarak, aracınızı güvenle kaldırmanıza yardımcı olur.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.