4/01/2012

2013 model rolls royce ghost lüks otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    4/01/2012 05:37:00 ÖS   No comments



Rolls-Royce Ghost İKİ TON'LUK MODELİ


Phantom Serisi II lansmanı Cenevre Otomobil Fuarı'nda manşetleri merkezinde sahne ilerlerken, çok özel bir Rolls-Royce Ghost aynı zamanda şirketin özel on-stand konuk salonunda hayranlar kazanan olmuştur. Müşteriler, bayi ve medya konukları iki ton Phantom modellerin popülaritesi tamamlayan, bir iki ton Rolls-Royce Ghost, bu yıl ilk kez sunulan bir ısmarlama seçeneği ilk örneklerinden biri sunum memnun edilmiştir.

Bir Cassiopeia Gümüş üst iki tonu ile, Sonsuz Siyah Biten, Cenevre Hayalet mükemmel iki ton temasını yansıtan bir iç tasarım düzeni sunuyor. Seashell çelik pinstripes dikkatle hazırlanmış olduğunuz içine siyah lekeli kül kaplama headliner ve görkemli siyah deri kare. Nihai lüks dokunmatik ayakları kolayca Cenevre salonlarında yürüme yorucu bir günün sonunda kaybolur içine Lambswool paspaslar olduğunu.

"Ghost veya Phantom, herhangi bir Rolls-Royce yatlar, helikopterler ve ince mücevher birlikte müşterilerimizin lüks koleksiyonlarda yerini alarak, bir sanat eseri olup olmadığı," Torsten Müller-Ötvös CEO'su Rolls-Royce Motor Cars söyledi. "Ben artık Ghost gibi bir kez daha bir Rolls-Royce başyapıt boyanabilir bunun üzerine paleti uzatmak Phantom, özellikler için iki ton seçenekleri sunabiliyoruz mutluyum."

İkinci bir üst iki tonlu Rolls-Royce Ghost son zamanlarda Orta Doğu merkezli bir müşteriye teslimat için devreye alınmıştır. Bu çarpıcı renk düzeni Arizona Sun otomobilin kaput, pencere çevreler, tavan ve bagaj bölmesi banyo ile Baynunah Brown ile başlar. Altın bir altın kaplamalı Ecstasy Ruh ve çift koç-line tasarım bitirmek.

Rolls-Royce Motor Cars 3347 adet, Rolls-Royce farklı mülkiyetinde olduğu bir döneme satıldı geldi 1978 yılında düzenlenen bir önceki satış rekorunu, dünya çapındaki müşterilerine teslim 3538 modelleri ile 2011 yılında rekor satış sonucu kutladı. 2011 ayrıca Rolls-Royce Ismarlama kişiselleştirme programı, Rolls-Royce efsanevi el işçiliği ve özünde detayları ile dikkat çekiyor bir hizmet için bir rekor oldu. Goodwood Rolls-Royce Ana bırakarak neredeyse her Phantom aile modelinin şampanya setleri, humidors ve piknik setleri dahil enfes tüm araç tasarımları, benzersiz boya renkleri, iç detaylandırma ve nakış, ısmarlama kişiselleştirme bazı elemanı ile geldi.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.