4/04/2012

2013 model fisker atlantic dört kapılı spor sedan otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    4/04/2012 05:02:00 ÖS   No comments



Atlantik En son ikinci nesil (genişletilmiş menzil ile Elektrikli Araç) teknolojisini kullanır.


Aynı zamanda bir bütün elektrikli aktarma organları ile yaşanan "menzil kaygısını" ortadan kaldırır iken elektrikli sürücü tüm avantajlarını sunacak.

Karma sedan gibi, Fisker Atlantik bir plug-in sürücüleri elektrikli ve benzinli sürüş modları arasında manuel veya otomatik geçiş ve hareket halindeyken lityum iyon pilleri şarj sürdürmek için izin serisi hibrid araç.

Bir jeneratör görevi görür ve mekanik tekerleklere bağlı değil, dört-silindirli benzinli motor, maksimum ekonomi ve yüksek tork sunmak için ayarlanmıştır. Bu Atlantik En powertraın kendi sınıfında bir araç için son derece rekabetçi performans sunacak. Standart motor arkadan çekişli için yapılandırılacak ve bir all-wheel sürücü sürümü bir seçenek olarak sunulacak.

Atlantik tasarım prototipin cam tavan bir ridged 'örümcek' yapısını gözler önüne sermektedir. Bu inanılmaz güçlü yapı da Atlantik İnce, coupe benzeri bir duruşu olan bir araba için arka boşluk payı dikkate değer bir miktarda teklif sağlar. Bu yüksek teknoloji yaklaşımı yerine getirir ve tüm mevcut ve gelecekteki rollover güvenlik ve çarpışma testi ihtiyaçlarına dünya çapında geçti. Fisker Atlantik uzun dingil mesafesi de arka yolcular ve bagajda daha fazla yer için ekstra legroom tanıyor.

Atlantik'in benzersiz, heyecan verici tasarımı korur ve Fisker imzası tasarım DNA ilerler. Henrik Fisker ve tasarım ekibi kendi sınıfında en güzel ve dramatik bir araç yaratmak için yola çıktı. Çok tasarım doğa esinlenerek, örneğin optik merkezi çapraz güçlü heykelsi çizgiler ve arabanın arka tekerlekler üzerinde dinamik bir yan tema. Bu güç duygusu verir - saldırmak için vahşi bir kaplanın duruşu hazır çoğaltılıyor.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.