3/21/2012

wratth of the titans filmindeki canavarlar nasıl oluşturuldu

    3/21/2012 11:32:00 ÖS   No comments

canavarlar nasıl oluşturuldu

Canavarca Kraken onun kahramanca yenilgi on yıl sonra, bir Perseus-yarı tanrı oğlu Zeus-bir balıkçı köyü ve onun 10 yaşındaki oğlu, Helius için tek ebeveyn olarak daha sakin bir hayat yaşamak için çalışıyor.



Bu arada, tanrılar ve Titanlar arasında üstünlük öfkeleniyor için bir mücadele. Dangerously bağlılığın insanlığın eksikliği nedeniyle zayıflamış, tanrıların hapse Titanlar ve onların vahşi lideri, Kronos, uzun iktidar kardeş Zeus, Hades ve Poseidon babasının kontrolü kaybediyorlar.

Üçlüsünün ona Tartaros'a ve kasvetli uçuruma, kavernöz yeraltı içinde derinlerde yatan bir zindanda çürümeye bırakarak, uzun zaman önce kendi güçlü babasının deviren.

Perseus onun gerçek çağrı görmezden gelemeyiz zaman Hades, Zeus'un Tanrısal oğlu Ares (Edgar Ramirez), anahtar sadakat ve Zeus yakalamak için Kronos ile bir anlaşma yapmak ile birlikte.

Titans kalan tanrısal güçlerin çekilmesini olan 'gücü Zeus olarak güçleniyor', ve cehennem yeryüzünde serbest kalır. Zeus kurtarmak Titans devirmek ve savaşçı Kraliçe Andromeda (Rosamund Pike), Poseidon'un yarı tanrı oğlu Argenor (Toby Kebbell) ve cesurca düşmüş tanrısı Hephaestus (Bill Nighy), Perseus yeraltına hain bir arayış embarks yardımıyla enlisting insanlık kaydedin.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.