3/16/2012

gmc sierra all terrain 4x4 çift kabinli pikap konsept özellikleri ve tanıtım videosu

    3/16/2012 12:16:00 ÖS   No comments



GMC Sierra All Terrain HD KONSEPT YENİ ZEMİN İÇİN AĞIR HİZMET KABİLİYET ALIR


DETROIT - GMC Sierra All Terrain HD kavramı büyük off-road yönlülük ile birlikte ağır kamyon yeteneği bir keşif olduğunu. Bir GMC beklenen cesur dış tasarımı, gelişmiş tüm arazi süspansiyon ve prim detayları vurgulanır - tüm off-road destinasyonlara daha fazla erişim sağlamak için tasarlanmıştır.


Yeni 2011 Sierra HD destekleyen bir üretim tabanlı, modifiye 4WD şasi ve Duramax dizel / Allison 1000 six-speed powertrain All Terrain HD kavramı,. Yükü HD düzeyde sürdürmek ve kapasite traılerıng ederken gelişmiş süspansiyon ve yüksek yerden yükseklik ve geniş iz, hem de daha yaklaşma / uzaklaşma açısı dahil olmak üzere benzersiz kasa ölçüleri, off-road yetenekleri sunmak.


"Sierra All Terrain HD kavramı, bir sonraki seviyeye GMC olağanüstü yeni HD platformu alır efsanevi Duramax dizel / Allison iletimi için evlenir, ve GMC prim All Terrain paketinin ağır bir ifade oluşturur," Lisa Hutchinson, GMC ürünü olduğunu söyledi pazarlama müdürü. , Çekme ve performans çekme - - "Bu Sierra HD olağanüstü yetenekleri sunar ve en zorlu sürüş ortamlarda uygular Bu faaliyetlerin nerede ile sınırlı değildir inşaat ekipleri, çiftlik ve maceraperestler için son profesyonel düzeyde bir araçtır. kaldırım biter. "


Sierra All Terrain HD tekerlekler-at-the-köşe oranı destekleyen benzersiz bir beş ayak, sekiz inçlik Crew Cab / kısa karoser yapılandırma sahiptir. Üretim Sierra HD modellere göre toplam uzunluğu kısa, kavram boyutları daha yaklaşma / uzaklaşma açısı katkıda bulunur. Ek off-road unsurları şunlardır:


Daha fazla istikrar için * Geniş, 73-inç (1.853 mm) iz
* Yaklaşık 3 inç (76 mm) büyük yerden
* Özel ön üst ve alt kontrol kolları
Uzaktan sıvı rezervuar (tekerlek evin gömlekleri entegre) ile * Özel yapılmış Fox off-road şoklar
* Ön ve arka sarsıntı şok
* Elektronik ön denge çubuğu kopukluk
* 35 cm yüksekliğindeki BFGoodrich KM2 "çamur arazi" lastiklerle 20 inçlik işlenmiş alüminyum tekerlekler üzerine monte
* Tam kompozit gövde altı koruması.


"Sierra All Terrain HD yeteneği arttırıcı özellikleri tamamen yeni üretim Sierra HD kamyonlar sunulan zaten olağanüstü yetenekleri üzerine inşa," Hutchinson dedi. "Kesinlikle bir kavram olmasına rağmen, oldukça gerçekçi biridir."


Amaca yönelik tasarımı


Her açıdan, All Terrain HD geniş bir duruş ve yüksek profili ile tamamlanmaktadır kalın, vurguludur özellikleri ile, bir özel off-road icracı kısmı görünüyor.


Entegre skid plakalı - Aerodinamik tamponlar yaklaşma / uzaklaşma açısı geliştirmek ve kare monte kurtarma kancaları dahil etmek için tasarlanmıştır. Bir zorunlu indüksiyon kaput Duramax dizel motora daha fazla hava verirken büyük bir hava akışı optimize edilmiş ızgara, zor koşullarda soğutma maksimize eder.


"All Terrain HD tasarım yeteneklerini bir ifadesidir - güçlü, işlevsel ve kesinlikle profesyonel sınıf," Carl Zipfel, tasarım müdürünü söyledi. "Biz tasarım öğeleri heyecan ve gelecekte GOK için geçerli nasıl keşfediyoruz."


Geniş çamurlukları 35 cm yüksekliğindeki BFGoodrich lastikleri kapsayacak şekilde vücudundan uzakta uzanıyor. Arkada, kargo kutusu özellikleri aydınlatılıyor saklama bölmeleri, kilitlenebilir, yatağın her iki tarafında bir yatak katta çift ve iki de dahil olmak üzere kravat aşağı cleats, bir dizi ile birlikte. Kargo kutusu içinde iki özel bölmeli bir 110 voltluk güç çıkışı ve hava kompresörü erişim sağlamak ise bir kaymaz lastik pedi, bagaj kapağı üzerinde kullanılır. Benzersiz bir "devre" desen ile kompozit yatak astarı yatak için koruyucu bir örtü sağlar.


Motorlu, konuşlandırılabilir off-road sürüş sırasında yerden en üst düzeye çıkarırken, kabin için adımlar ve kargo yatakta daha kolay girmek ve All Terrain HD çıkmak için yardımcı olun. Ayrıca yıldız aydınlatma sadece diğer kaynağı olabilir güvenli sürüş için daha büyük görünürlük sağlamak için sanayi tipi aydınlatma elemanları bir dizi içerir. Aydınlatma detayları şunlardır:


* Yüksek yoğunluklu far, taillamp ve sis lambası aydınlatma darbeye dayanıklı kompozit gövde monte LED ve kenardan aydınlatmalı aydınlatma özelliğine sahip
* Yüksek yoğunluklu parkı LED ve sinyal lambaları kapatmak
* Pürüzsüz bir görünüm ön-lambaları cam, üst kenarının arkasına entegre
* Entegre merkezi, yüksek monte stop lambası ve arka işaret ışıkları arka pencere camının üst kenarına monte
* Kargo yatağı için LED projektörler ve adımları yardımcı.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.