3/15/2012

cenevre otomobil fuarında sergilenen volkswagen golf GTI cabriolet özellikleri ve tanıtım videosu

    3/15/2012 09:52:00 ÖÖ   No comments



Yeni Golf GTI Cabriolet
En güçlü Golf Cabriolet hiç burada!


Golf GTI Cabriolet 210 PS ile üstü açık otomobil dünyasına yeni dinamikler getiriyor
237 km / h Golf GTI Cabriolet yakıt tüketimi sadece 7,6 l/100 km


Wolfsburg / Cenevre, 29 Şubat 2012 - Tam bir yıl önce, Volkswagen Cenevre Uluslararası Motor Show'da yeni Golf Cabriolet sundu. Golf tarihinin ilk GTI Cabriolet: Şimdi aynı yerde, bestseller üst versiyon dünya lansmanını yapıyor! 155 kW / 210 PS güç, şimdiye kadar en güçlü Golf Cabriolet yapma ile üstü açık dört koltuklu GTI motoru kron. GTI, sadece daha fazla güç anlamına gelir, ama aynı zamanda sportif iç ve dış ve hassas vites çalışan ayarlı değil. İlk Golf GTI Cabriolet modelleri sadece yaz resmi varış zamanında teslim edilecektir.


XDS standardı, DSG isteğe bağlıdır. Lansmanda, müşteriler 6 ileri manuel şanzıman veya 6 vitesli DSG (çift kavramalı şanzıman) sürümünü belirtebilirsiniz. Her iki dişli ön aksa benzinli turbo direkt enjeksiyonlu motor gücü gönderin. Düşük 1.700 rpm, motor 5300 rpm sabit kadar kalır 280 Nm maksimum tork geliştirir, - onun tork eğrisi ideal bir plato vardır ve aslında hiç kavisli değildir. Inanılmaz ileri tahrik motor gücü haline dönüştürmek için, Cabriolet ESP sistemi, elektronik diferansiyel kilidi (EDS) ile donatılmış değildir; GTI Cabriolet de standart olarak XDS enine diferansiyel kilidi vardır. Hatta virajlı dışında tam ivmeleri de, XDS sistemi - Ayrıca ESP entegre - optimal tutuş ve sürüş stabilitesi sağlar.


Güçlü cruiser. Golf GTI Cabriolet vites versiyonları hem de 7.3 saniye içinde 100 km / h hızlandırır. Cabriolet çatıya kadar tahrik edildiğinde, en yüksek hızı 237 km / s (235 km / h DSG) 'dir. 177 g / km (: 7.7 l/100 km ve 180 g / km CO2 DSG) CO2 emisyon değerine denk sadece 7,6 l/100 km yakıt tüketimi ile çelişmektedir. Çekyatların arasında GTI için daha iyi bir argüman 2.0 litre on altı supaplı, dört silindirli, yüksek tork özelliği sayesinde seyir için ideal bir motor olduğu gerçektir. Düşük devirlerde bile yüksek bir viteste sürüş esnasında, Golf GTI Cabriolet hala hızlanma için tork rezervi bol vardır.


Dışta GTI amblemi. GTI Cabrio sergilenen tipik görsel ticari markalarıdır. Dış olarak, onların bal peteği yapısı ve GTI imza, büyük bir hava girişi ekranı ile ön GTI tamponu (ayrıca petek) ve tipik dikey olarak sis farları ile radyatör ızgarasının üst ve alt kısmında kırmızı çerçeve, bir yeni Arka tamponun altında sağ ve sol arka difüzör ve krom egzoz borusu. Bir 'kalıcı hard top' ile GTI benzer şekilde, bu GTI da koyu kırmızı LED arka ışığı vardır, plaka aydınlatması ve yan eşik uzantıları LED. GTI klasik jantlar 225/45 lastikler takılmış onların beş belirgin açıklıkları ile standart 17-inç 'Denver' türü alaşımlar vardır. 'Detroit' (: 225/40 lastik ebadı) ​​olarak bilinen - Golf GTI Cabriolet için isteğe bağlı 18 inçlik alaşım jantlar olan aynı stil gösteren, fakat makine-cilalı yüzeyi ile ve siyah iç yüzeyleri zıt.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.