3/28/2012

2013 model mercedes benz SL 500 lüks spor otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    3/28/2012 11:58:00 ÖS   No comments



Yeni Mercedes-Benz SL: Hafif, atletik, lüks


Tamamen Redeveloped SL ile Mercedes-Benz 60 yıl önce başlayan bir geleneği devam ettiriyor. Ve çığır açıcı yeniliklerle - harfleri "SL" beri sportiflik, stil ve konfor bir simbiyoz ile eş anlamlı olmuştur. Yeni SL neredeyse tamamen alüminyumdan ilk kez üretilen ve selefinden daha az 140 kilograma kadar ağırlığa sahip olmuştur. Son derece sert tüm alüminyum gövde örnek rulo özellikleri ve sürüş konforu ile birlikte tamamen yeni bir seviyeye, için alınmıştır çevik, sportif kullanım için temel oluşturur. Daha iyi sürüş dinamikleri, yeni BlueDIRECT motorları sayesinde gelir; onlar kadar giden nesil motorlara göre daha ekonomik yüzde 29'a ama aynı zamanda daha güçlü. Diğer yeni özellikler ne olursa olsun en açık mı kapalı mı bir konser salonuna lüks spor araba döner benzersiz Frontbass sistemi ve sistem MAGIC VİZYON KONTROL yıkayın / silin yüksek verimli adaptif ön cam arasında; bu silecek suyu temin ön cama - gerektiği gibi ve mendilin yönüne bağlı.

Daha hafif ve daha sert: sofistike tüm alüminyum gövde


Yeni nesil Mercedes-Benz SL ünlü harfleri "SL" anlamını alır - süper ışık - kelimenin tam anlamıyla. Tutarlı kilo yeni SL en üstün tasarım özelliklerinden biridir - olarak adaşı de durum, onun hafif tübüler çerçeve ile 1952 orijinal SL oldu. İlk kez Mercedes-Benz bir seri üretim modelinde bir all-alüminyum kaporta uygulamıştır. Sadece çok az bileşen diğer malzemelerden oluşmaktadır. Tasarımcılar tankın arkasındaki kapağı için daha hafif magnezyum kullanın. Yüksek dayanımlı çelik boru güvenlik nedenleriyle A sütunlarına entegre edilmiştir.

Yeni alüminyum gövde o selefi çelik teknolojisini kullanarak olurdu az 110 küsür kilo ağırlığında. "Etki yerine bir ağır sınıf binek arabadan var sanki bir" Mercedes-Benz alüminyum kaporta sorumlu Dr Thomas Rudlaff, diyor. "Sonuç algılanabilir ve ölçülebilir az ağırlığı daha fazla dinamizm ve daha az tüketilmesi anlamına gelmektedir Başka bir deyişle:... Sürüş keyfi artar, çevre yükünü azaltır"

Alüminyum yapı, sadece hafif değil aynı zamanda sertliği, güvenlik ve konfor açısından selefinin çelik konstrüksiyon üstün kanıtlıyor. Bu, belirli bir görev için optimize bileşenleri ile akıllı hafif yapı, diğer şeyler arasında sayesinde elde ediliyor. Böylece, farklı süreçlere bileşeni verilecek olan kullanıma bağlı olarak alüminyum farklı türde yapmak için kullanılır: parça alüminyum bölüme veya farklı kalınlıklarda alüminyum paneller içine çalıştı, chill döküm veya vakum pres döküm yapılır. Sonuç: yüksek sertlik, yüksek güvenlik ve daha iyi titreşim özellikleri.

Yeni SL daha rahat ve selefinden daha tahtada daha fazla emniyet sistemlerine sahiptir ve bu nedenle aslında alüminyum kaporta üzerinden kaydedilen ağırlık bazı feda karşın, ölçeklerin bazı şaşırtıcı rakamlar gösteriyor: Yeni SL 500 (1785 kg) etrafında ağırlığındadır Aynı adı taşıyan selefinden daha az, 125 kilogram. Denge, SL 350 (1685 kg) bile 140 kilogram daha hafif olan - Mercedes-Benz ayrıca alüminyum kaporta ek olarak yeni SL gerçekleştirdiği ağırlığı azaltmak için tüm sayesinde diğer akıllı geliştirilmiş ayrıntılar bir ev sahipliği yapmak.

Tutumlu, güçlü motorları ve çevik süspansiyon: Sürüş keyfi


Hız verirken, Güçlü, virajlı yollarda çevik, tüm hızlar arasında zahmetsizce üstün - yeni SL sürüş keyfini sonu sağlar. Yanı sıra güçlü motorları, aynı zamanda akıllı hafif yapı sahiptir sportif ayarlı ama rahat bir süspansiyonu, üstün kanıtlıyor. Örneğin, ön aksta direksiyon kolları ve bahar bağlantıları da yaylanmaz kitleler azaltmak için alüminyumdan yapılmış. Aynı zamanda arka aks üzerinde hemen hemen bütün tekerlek konumu bileşenleri için geçerlidir.

Yeni SL iki farklı süspansiyon sistemleri ile mevcuttur: SL standart olarak yarı aktif ayarlanabilir sönümleme özellikleri. İsteğe bağlı aktif süspansiyon sistemi ABC (Active Body Control) alternatif olarak kullanılabilir.

Her iki süspansiyon çeşitleri hıza duyarlı hidrolik direksiyon ve direksiyon açısı arasında değiştirilebilir bir oranına sahip yeni bir elektromekanik Direct-Steer sistemi ile birleştirilir. Bu motorway hızlarda hareket sırasında, mükemmel düz-hat stabilitesi ve bu nedenle, kesinlik, yüksek derecede sağlar ve SL beceriklidir yapar. Ayrıca park ve manevra yaparken gerekli direksiyon miktarını azaltır.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.