3/01/2012

2013 model ferrari F12 berlinetta 740 cv lüks spor otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    3/01/2012 09:13:00 ÖS   No comments



V12 araba yeni nesil ilk www.ferrari.com münhasıran açıkladı

Maranello 29 Şubat 2012 - F12berlinetta Bugünkü on-line açıklanması klasik temaları yeniden tanımlıyor yenilikçi tasarım ile birleştiğinde olağanüstü bir yeni motor, gelen benzersiz performans sunar bir araba şeklinde 12-silindir boyunca Ferrari, yeni nesil başlatmakta aşırı aerodinamik ile.

Cenevre Uluslararası Motor Show, F12berlinetta ilk resmi çıkışı için hazırlık Ferrari.com tarihinde ilk kez dünyaya göstermiştir, çekici bir yeni Rosso Berlinetta üç katman rengi bitmiş, orta ön çok üstün temsil motorlu spor otomobil.

Mekanik, yanma ve akışkan dinamiği verimlilik açısından - - Bu, aslında, en güçlü ve yüksek performanslı yol otomobili Ferrari bugüne kadar son derece verimli motoru sayesinde başlatılan gelişmiş araç mimarisi, aerodinamik, bileşenleri ile birlikte, hangi ve elektronik kontroller, eşsiz sürüş katılımı ne olursa olsun, yol veya parça garanti.

Ferrari'nin geleneksel transaxle düzeni otomobilin daha aşırı performansı maç için devrim olmuştur. Arka süspansiyon ve şanzıman yeni düzen küçük arabanın arka hacmi oluşturmak için Ferrari mühendisleri etkin ise dingil mesafesi kısaltılmış ve motoru, gösterge tablosu ve koltuklar, şasi düşürüldü. Genel sonuç şasi daha geride daha düşük bir ağırlık merkezi ve yeni standartlar belirliyor aerodinamik verimlilik düzeyi ile oldukça kompakt bir otomobil.

12 otomotiv sektöründe ilk kez burada kullanılmaya başlanmıştır bazıları alaşımlarının farklı, istihdam ve yeni derleme kullanarak ve birleştirme yepyeni bir Spaceframenin şasi ve gövde tasarlanmış alüminyum malzeme ve inşaat alanındaki uzmanlığını, tanınan Scaglietti, teknikleri. Bu yapısal katılık içinde yüzde 20'lik bir artışa yol açmıştır dingiller (54 arka içinde yüzde) arasında ideal bir dağıtım ile sadece 1525 kg (önceki V12 Coupe az 70 kg) ağırlığı azaltırken.

F12berlinetta en 6262cc 65 ° V12 motoru bir doğal havalandırmalı 12 silindirli için benzersiz performans ve devir sunar. Maksimum güç çıkışı 118 CV / l belirli bir çıkış çevirir 740 CV olduğunu. Tork 690 Nm, sadece 2500 devirde zaten mevcut yüzde 80 olan ve ivme amansız bir dalgalanma 8.700 devir sınırı her şekilde sağlayan bir zirveye ulaşır. Motoru bu arabanın performansı için özel olarak geliştirilmiş daha yakın vites oranları var F1 çift kavramalı şanzıman ile eşleştirilir. F12berlinetta sadece 2.1 kg / CV bir ağırlık-güç oranına sahiptir.

Yüksek performanslı ligin üst F12berlinetta koymak rakamlar - Yakıt tüketimi sadece 350 g / km CO2 emisyonları ile,% 30 oranında düşürüldü. Motor, aerodinamik, lastikler ve ağırlıklar: Bu sonuçlar tüm araç verimliliği odaklanmış kapsamlı araştırma ve geliştirme ile elde edilmiştir.

Benzer şekilde mükemmel sonuçlar kapsamlı hesaplamalı akışkanlar dinamiği (CFD) simülasyonları ve rüzgar tünelinde uzun test ile tasarım sürecinin entegrasyonu sayesinde, otomobilin aerodinamik gelişimi ile elde edilmiştir. Sürükle anlamlı (Cd sadece 0,299 olan) azalırken downforce yüzde (200 km / saat 123 kg) ortalama 76 ile takviye edilmiştir. Bu sonuçlar, iki yeni çözümü nezaket gelir. Bunlardan ilki uzağa sürükleyin azaltmak için tekerlek kuyulardan uyanıklık ile etkileşim yanları için arabanın üst kısmından kanalize hava downforce üretmek için kaputu kullanır Aero Köprüsü. İkinci Aktif Fren Soğutma, yine sürükle azaltarak, sadece yüksek sıcaklıklarda fren soğutma kanalları için kılavuz kanatlar açan bir sistemdir.

F12berlinetta etkileyici teknik özelliklere Ferrari'nin yeni nesil karbon-seramik frenler (CCM3) ve manyetorheolojik süspansiyon kontrol sistemi (SCM-E) evrim tarafından tamamlanır. Şimdi tüm Ferraris geleneksel olduğu gibi, onun kontrol sistemleri (E-Diff, ESP Premium, F1-Trac ve yüksek performanslı ABS), tüm tam entegre vardır.

Sonuç yeni Şahlanan At 12 silindirli 0-100 km / 3.1 saniyede h ve 8,5 saniyede 0'dan 200 km / saat hıza olmasıdır. Aynı zamanda herhangi bir diğer Ferrari yol otomobili daha hızlı, "1'23 yılında Fiorano devre bir tur tamamlar. Benchmark performans ve maksimum sürüş tutulum küçük direksiyon açıları ile, hemen teslim olarak garanti ve viraj hızı artar. Durma mesafeleri de büyük ölçüde azalma olmuştur.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.