3/25/2012

2012 model volkswagen passat alltrack özellikleri ve mizahi tanıtım videosu

    3/25/2012 03:55:00 ÖS   2 comments



Yeni Passat Alltrack: Volkswagen kampanyası


Mesaj: ". Ilk Pleasure Yeni Passat Alltrack"

Wolfsburg, 23 Mart 2012 - Yeni Passat Alltrack esnek bir şekilde spor ve iş birleştirmek isteyen bireysellik için bir modeldir. Bu bir TV reklamı, beş reklam motifler ve Cuma, 23 Mart'ta özel bir web Almanya'da ülke çapında başlatılan varlık Volkswagen kampanyanın mesajıdır. Daha sonra, kampanya uluslararası dışarı atılmasında edilmelidir.

Passat Alltrack için kampanya iyi bilinen Volkswagen tema işleniyor. Odak araç ve insanlar üzerinde. Mizahi TV reklamında üç farklı karakteri ile başlar. Bir kadın doğal bir tuzlu su havuzu ve geriye yüzüyor. Aynı zamanda, ormanda çalışan bir adam ve şafakta iyi dalga bekleyen bir sörfçü görebilirsiniz. Yeni Passat Alltrack ile outdoor sporları tutkunları daha sonra şehir için gidiyoruz. Bu heyecan verici yolculuğun sonunda, zevk bitti ve o iş için zaman olduğu açıktır.

TV reklam müdürü Laszlo Kadar tarafından Güney Afrika'da oluşturuldu. Kampanyası için fotoğraflar da Norveç'te çekildi. Beş basılı reklam motifleri: ("Casual Pazartesi, Casual Salı, Çarşamba ... Casual", ". Mükemmel sabah Adrenalin yerine kafein", ". 7.15 günün en heyecan verici buluşma", "Bazen sadece takip çalışması . Ama burada değil. "ve" ufkunuzu genişletin. Her sabah "istiyorsanız) Passat Alltrack aktif bireysellik için rahat bir arkadaşı olduğunu kilit mesaj iletmek.

Kampanyanın özel web aynı tema işleniyor. 22 Mart, ilgilenen olanlar www.volkswagen.de az fantastik doğal manzaraların kendilerini batırmak yapabilirsiniz. Sanatçı Terje Sorgjerd onun özel time-lapse fotoğraf tekniği ile özel için dizileri üretti. Manzara bunu bakarken gerçekten batarsa ​​hangi bir 3D görünümü andırır. Kampanya Tribal DDB ve Argonauten G2 (web özel) tarafından tasarlanmıştır.

TV reklamı: "Pleasure Birinci Yeni Passat Alltrack.."

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

2 yorum:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.