2/12/2012

whitney houston los angeles'te hilton otelinde hayatını kaybetti

    2/12/2012 02:59:00 ÖS   No comments



Amerikalı şarkıcı ve film yıldızı Whitney Houston Los Angeles'te hayatını kaybetti.

Polis, 48 yaşındaki Houston'un Beverly Hills'deki Hilton Oteli'nde ölü bulunduğunu açıkladı.

Tüm zamanların en ünlü kadın şarkıcıları arasında sayılan Houston özellikle I Will Always Love You ve Saving All My Love For You şarkılarıyla uzun süre listelerin ilk sıralarında yer almıştı.

Ancak şarkıcının kariyeri Bobby Brown'la yaptığı evliliğindeki huzursuzluklar ve uyuşturucu madde kullandığı iddialarıyla gölgelenmişti.

Houston'un ölümü Grammy Ödülleri gecesi hazırlıklarının yapıldığı bir sırada şok yarattı. Houston'un Cumartesi akşamı kaldığı otelde düzenlenen ödül öncesi partiye katılması bekleniyordu.

Los Angeles'ta otel güvenliğinden yerel saatle 15.43'te (TSİ 01.43) polise ve ilk yardım ekiplerine acil telefonlar edildikten sonra ekiplerin otele gittikleri, Houston'ın bütün müdahalelere karşın kurtarılamadığı bildirildi.

Houston'ın ölüm nedeni henüz açıklanmadı, ancak polis herhangi bir şüpheli durum olmadığını söylüyor.

Magazin sitelerinden tmz.com Houston'ın perşembe ve cuma geceleri partilere katıldığını, perşembe gecesi Hollywood'da katıldığı bir partide kısa bir süreliğine sahneye çıkıp şarkı söylediğini, cuma günü de bir otelin barında içki içip arkadaşlarıyla sohbet ederken görüldüğünü aktardı.

New Jersey'de yetişen Houston, önce kiliselerde sonra da New York'ta gece kulüplerinde şarkı söyledi, bir dönemde mankenlik yaptı.

Daha sonra Arista Records'la anlaşma imzalayan Houston, 1980 ve 1990'larda çok sayıda albüme imza attı, ödüller kazandı. Rol aldığı filmler arasında Kevin Costner'le oynadığı Bodyguard da yer alıyor.

Yakın zamanda uyuşturucu kullanımıyla sorunlar yaşayan yıldızın bir dönem pop müziğin en iyilerinden biri olarak nitelenen sesi de zarar gördü.

Aile içi şiddete maruz kaldığı da söylenen evliliği 2007 yılında boşanmayla sona eren Houston'ın bu evlilikten bir kızı var.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.