2/07/2012

cenevre motor show'da sergilenecek olan honda NSX CR-V konsept otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    2/07/2012 04:42:00 ÖS   No comments



Honda NSX Kavramı ve Avrupa CR-V Prototip Honda'nın 2012 Cenevre Motor Show'da sahne alacak

Honda bugün line-up 2 Spor Araba Kavramlar, bir prototip yanı sıra Avrupa CR-V Honda standında yer alan tamamen yeni 1.6 Dizel motor ilk kez 2012 Cenevre Motor Show'da ortaya koymuştur.

Honda NSX Concept
Çarpıcı Honda NSX Concept, Cenevre Motor Show'da Avrupa ilk yapacaktır. Honda'nın gelecek nesil supercar için tasarım ve teknoloji yönünü vurgulama, NSX Konsept bir V6 mid-mounted motoru özellikleri ve bir dizi yenilikçi Spor Hibrid SH-AWD ® hibrid sistemi (Super All Wheel Drive ™ Handling) gibi yeni teknolojileri istihdam edecek. Önümüzdeki üç yıl içinde satışa gitmesi bekleniyor.

EV-STER
Honda'nın sportif, heyecan verici bir ürün geliştirme amacı daha altını, Honda EV-STER Show'da Avrupa'da ilk kez yapacak. EV-STER, bir elektrik arkadan çekişli iki koltuklu açık spor araba, dinamik ve yenilikçi stil ve çevresel mükemmel performans sunuyor.

Avrupa CR-V Prototip
Honda ayrıca, Avrupa CR-V Prototype, 2012 sonbaharında satışa gitmek için tamamen yeni dördüncü nesil Avrupa Honda CR-V, dış stil yönünü öne çıkaran bir önizleme modeli sunacak. Önceki nesil ile karşılaştırıldığında, model, vücut hatları daha derin yontma ve cesur bir cephe fascia ile daha saldırgan bir tutum alır. Alt ön tampon, ön alt tampon tasarımı geliştirilmiş aerodinamik fasya daha sorunsuz entegre SUV yeteneği ifade etmek için yukarı akıllıca sarar.

Dünya Düşler Teknoloji - Yeni 1.6 litrelik dizel motor
Honda'nın Earth Düşler Teknolojisi, yeni nesil motor serisi, mükemmel performans ve çevresel değerler sunmak ve Honda ürün yelpazesi boyunca tanıtılacak nedeniyle. Avrupa için yeni 1.6 litrelik dizel motor, bu serinin ilk motoru olacak. Alt 100g/km CO2 seviyeleri sunan, kendi sınıfındaki en hafif motoru, motor, yakıt ekonomisi ve performans sınıfında lider bir denge sunacak. Yeni 1.6 litrelik dizel motor, kesim motoru ekran Honda standının üzerinde gösterilecek.

Avrupa için yeni Jazz Modelleri
İki yeni Jazz türevleri de ilk kez gösterilecektir. Caz Si, Yaz 2012 satış, yükseltilen sportif bir süspansiyon paketi ve iç ve dış stil değişiklikleri bulunmaktadır.
Idle Stop Jazz 1.2, standart 1,2 modele göre CO2 emisyonu 3g/km bir azalma sağlar.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.