2/28/2012

2013 model bentley mulsanne mulliner lüks otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    2/28/2012 08:35:00 ÖS   No comments



BENTLEY YENİ Mulsanne Mulliner SÜRÜŞ ÖZELLİKLERİ

Bentley amiral gemisi • Bir çok farklı ve spor yorumu
• Benzersiz 21 inç jantlar ve süspansiyon ve direksiyon için 'Sport' ayarı
• Spor tasarım 'Uçan B' çamurluk hava çıkışları ve Diamond Kapitone iç içerir
Mulsanne aralığında tanıttı • çatısını açmak ve ısmarlama şişe soğutucu seçenekleri

(Crewe, İngiltere. 22 Şubat 2012). Bentley gelecek ay Cenevre Fuarı'nda Mulsanne, son derece farklı ve sportif yorumunu açıklayacak. Yeni Mulsanne Mulliner Sürüş Özellikleri eşsiz 21 inç alaşım jantlar da dahil olmak üzere çarpıcı tasarım özellikleri bir dizi harmanlayarak, Bentley Flying 'B' çamurluk hava çıkışları ve Diamond Kapitone deri performans kimlik vurgulayan, sürücü tarafından seçilebilen, spor ayarlı süspansiyon ve direksiyon ile kabin kesilmiş Bentley 6.75 litrelik V8 ultra lüks spor salon.

Büyük bir tilt-açılış, renkli cam sunroof ve el üfleme ve elle kesilmiş kurşun kristal şampanya flüt ile tam bir incelikle tasarlanmış, elektrikle çalışan şişe soğutucusu: Aynı zamanda, Bentley de Mulsanne aralığı için iki yeni seçenek takdim .

Mulsanne Mulliner Sürüş Özellikleri

Mulsanne antrenörü inşa zerafet ve dünyanın en seçkin bir sürüş deneyimini bir arada sunan muazzam güç ve sportiflik ile el yapımı lüks birleştirerek Grand Touring Bentley saf bir örnektir. Onun odak noktası sürüş sevinç yapan lüks bir otomobil. Seri üretim çağında, bu İngiliz lüks otomobil zirvesinde duruyor.

Sadece 5,1 saniye (5.3 saniye 0-100 km / s) ve 184 mil hıza (296 km / h) 505 bg (512 kw PS/377) Mulsanne bir 0-60 mil sürat koşusu ve süresi ile her zaman teklif etti ultra lüks bir salon için performans gürleyen seviyeleri. Şimdi, daha sportif bir görünüm arayan müşteriler için, hissediyorum ve Mulsanne karakter, Bentley Mulliner Sürüş Özellikleri sunuyor.

Mulsanne en güzel dengeli oranlarda dinamizm ve hareket benzersiz bir anlam taşırlar. Bu kas kıç takviye ve keskin her zaman yedekte güç ve torku olağanüstü düzeyde ima, zarif akıcı hatları heykel vardır.

Mulliner Sürüş Şartname için, yeni 21-inç, hafif alüminyum alaşım jantlar yarış türetilmiş, titanyum bağlantı elemanları, parlak bitmiş jantlar ve 265/40 ZR21 lastikler, daha dinamik yol tutuş sağlarken Mulsanne en güçlü ama zarif duruşunu vurguluyor. Boyalı ve cilalı yüzeyler hem mevcut, 2 parçalı jantlar Mulsanne Mulliner Sürüş Özellikleri özel ve de Bentley isteğe bağlı tesviye tekerleği rozetleri ile uyumludur.

Mulsanne Mulliner Sürüş Özellikleri diğer Bentleys ayıran, onun sportif karakterini benzersiz bir tasarım diline sahip.

Spor motifi döküm, paslanmaz çelikten süpürme kanat havalandırma bir çifti tarafından vurgulanmaktadır. Delikleri akıllıca Mulliner komut kazınmıştır Bentley ikonik 'Uçan B' amblemi taklit. Akan görünüm hız ve hareket ve tasarımına entegre siyah matris ızgarası izlenimi cilalı paslanmaz çelik için çekici bir kontrast sağlar vurguluyor.

Yeni Mulsanne, sportif, süspansiyon ve direksiyon sistemleri tercih edilen bir sürüş tarzı için ayarlanan sağlar Sürücü Dynamics Control sistemi, için, artık benzersiz bir 'Sport' ayarı vardır. Döner anahtar tarafından işletilen vites seçici hemen yanına monte, yeni 'Sport' ayarlarını sürüş konforu ödün vermeden gelişmiş tutuş, vücut kontrolü ve direksiyon hassasiyeti sağlıyor.

Mulsanne en görkemli kabin Bentley'in tasarım ekibinin içinde bir ısmarlama, sürücü-odaklı bir görünüm oluşturduk ve Mulliner Sürüş Şartname hissediyorum. Spor Bentley'lerini geleneğine uygun olarak, ön ve arka koltuklar ve kapı kasaları üzerine deri gizlemek headliner girintili deri ile tamamlanmaktadır karmaşık bir Diamond Kapitone desen özellikleri.

Mulsanne Mulliner Sürüş Şartname için özel olarak geliştirilen yeni ve ısmarlama gizle perforasyon süreci, arasında non-perfore 'tramvaylar' ile tam elmas şekillerde delikler üretir. Bu Bentley'in terziler bozulma riski olmaksızın, her zaman mükemmel dikiş üretmesine olanak sağlayan ve artık opsiyonel koltuk havalandırma sistemi ile kombine edilebilir anlamına gelir.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.