2/22/2012

2013 model bentley continental GT V8 navarra lüks spor otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    2/22/2012 09:11:00 ÖS   No comments



• Yeni Continental GT ve GTC V8 modelleri Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda, Detroit (Ocak 2012) de ilk olacak
Yeni 4.0 litre twin-turbo V8 motor, klasik Bentley güç ve tork ile birlikte • Olağanüstü güç-emisyon oranı
Bir yüzde 40 yakıt verimliliği iyileşme ve CO2 emisyonları sağlayan yeni bir powertrain • Fulfils Bentley çevreye bağlılığı
• Gelişmiş teknolojileri direkt enjeksiyon, değişken hacimli ve yeni yakın oranlı 8-ileri şanzıman ve tüm wheel-drive içeren
• Yeni Continental V8 model yelpazesi amiral gemisi 6,0 litrelik W12 GT ve GTC tamamlar
(Crewe ve Detroit. 9 Ocak 2012) İki yeni Bentley Continental V8 modelleri 9 Ocak 2012 tarihinde Detroit'teki Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda açıklanacak.

Yeni 4.0 litre twin turbo V8 Continental GT Coupe ve yüksek lüks spor otomobil sektöründe güç-emisyonları için GTC Cabrio ulaşmak istisnai standartlar.

Bu olağanüstü, yeni Bentley V8 motor 6000 500 bg maksimum güç (507 PS / 373 kW) sunan dev / dak ve 1700 neredeyse tüm devir aralığı boyunca mevcuttur 660 Nm'lik olağanüstü bir tork (487 lb ft) 5000 devir / dakika, keyif verici bir performans ve Bentley geleneğinin zahmetsiz güç teslimat. GT coupe (4,8 saniyede 0-100 km / s) ve 188 mil hıza (303 için 4.6 saniye 0-60 mil sürat koşusu zaman yeni bir yakın oranlı 8 vitesli otomatik şanzıman, bu tercüme ile birlikte km / h).

Aynı zamanda, yeni V8 Avrupa modellerinin yakıt verimliliği ve lüks performans sektörü için CO2emissions olağanüstü düzeylerine ulaşmak ve yakıt tek bir tank üzerinde 500 mil (800 km) katedebilirler.

Yakıt verimliliği ve CO2 emisyonlarında yüzde 40 iyileşme sağlayan yeni bir motor üretmek için yeni V8 yerine getirir Bentley Continental modellerinde çevreye bağlılığı gelişi.

Yeni V8 motor V8 ışık gaz yük altında V4 modunda kesintisiz ve imperceptible geçişi sağlayan, oldukça gelişmiş bir motor yönetim sistemi ile değişken deplasmanlı sahiptir.

Yüksek teknoloji V8 aynı zamanda yüksek basınçlı direkt enjeksiyon, düşük sürtünmeli yataklar, ısı yönetimi, şarj sistemi yoluyla enerji iyileşme ve daha fazla verimlilik için yenilikçi turbo şarj ambalaj sahiptir.

Yeni 4.0 litrelik V8 motorun hemen tanınabilir homurtu ile Bentley stablemates ayırır.

Yeni V8 motor iki modeli olacak; Continental GT ve Continental GTC. Onların güçlü, kaslı bir karakter ifade ederek, bu modellerin krom çerçevesi ve merkezi bar, kırmızı emaye Bentley 'B' rozeti, ve siyah bir matris üç segmentte farklı gövde rengi strakes bölünmüş alt ön tampon ile siyah parlak matris ızgarası ile ayırt edilir .

Arka, benzersiz krom 'sekiz rakamı' de egzoz boruları, karanlık bir alt saçak ve kırmızı mine 'B' bootlid rozeti yeni V8s sportif, çağdaş kimliğini vurgulamak.

Her iki model de dramatik Diamond Black (Continental V8 münhasır) ve Elmas gümüş kaplama mevcuttur, isteğe bağlı 21-inç six-spoke tasarımı ile standart olarak 20 inç alaşım jantlar ile belirtilir.

Kabinin iç, bir headliner Eliade bez, yeni çağdaş Koyu Fiddleback Okaliptüs kaplama, isteğe bağlı çift ton deri rengi bölünmüş ve kısa orta konsol taze, sportif tasarım teması devam ediyor.

Iki yeni Continental model ipek arıtma kombinasyonu ve çift-turboşarjlı W12 motoru Continental nihai güç olarak müşterilerine heyecanlandırmak devam amiral gemisi 6.0 litrelik, 12 silindirli Continental GT ve GTC, altında sunulacak olan en güçlü biçimi, şaşırtıcı bir 631 hp (640 PS) sunar.

Her iki yeni model bir state-of-the-art, gelişmiş Torsen diferansiyel ve 40:60 arka önyargılı güç bölünmüş istihdam dört tekerlekten çekiş sistemi bulunuyor. Bu, tüm yol koşullarında güvenli ve dinamik bir spor otomobil yol tutuşu sağlar.

2003 yılında ilk orijinal GT'nin çıkışından bu yana, W12 motorlu Continental serisi Crewe, İngiltere, dünyada 12 silindirli motorların en büyük üreticisi Bentley fabrika yapmak, dünya çapında 50.000 satış ile gücüne güç gitti. W12 hikaye açılmak devam ediyor ve Bentley mühendislik gücü nihai ifadesi kalır.

Yeni V8 Continental modellerin lansmanı yorumlarken, Wolfgang Dürheimer, Başkan ve İcra Kurulu, Bentley Motors söyledi:

"Yeni 4.0 litrelik V8 motoru ile biz tamamen yeni bir sürüş deneyimini sunan ve Kıtalar son nesil cazibesini artırmış durumdayız. Yeni motor ünlü spor bir V8 motor beklediğiniz tüm heyecan verici güç, tiyatro ve performans olacak Bentley kanatlarını, zahmetsizce bizim karakteristik "tork dalgası" ile teslim. Bu olağanüstü yakıt verimliliği ve emisyon sunan yenilikçi motor teknolojisi ile tamamlanıyor. "

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.