1/31/2012

yeni sony walkman Z android video müzik fotograf hdmi çıkışlı mp3 player özellikleri ve tanıtım videosu

    1/31/2012 04:57:00 ÖS   No comments



Yeni Sony Walkman Z Android MP3 Çalar ile tanışın.Worldest ilk Anrodid çalışan MP3 çalar.

Mükemmel bir mobil eğlence deneyimi için üstün ses ile müzik severler tarafından müzik severler için tasarlanan yeni Z1000 Serisi, şık donanım tasarımı bir araya getiriyor. Muhteşem bir hızlı tepki ve anti-reflektif 4.3-inç LCD dokunmatik ekran multi-touch özelliği, Walkman ® Z Player görüntüleme, büyük bir ekranda müzik, video ve oyunların tadını çıkarmak için mükemmel.

Efsanevi birinci sınıf bir ses ile, Walkman ® Player Z büyük ölçüde zenginleştirilmiş bir müzik deneyimi yaratmak için ek ses teknolojileri ile birlikte gürültü seviyeleri ve bozulmasını azaltmak için entegre S-Master tam dijital amplifikatör sunuyor.

W.button dokunarak, kullanıcılar müzik çalar uygulaması tam oynatma kontrolü için zahmetsizce başlatmak ve sezgisel olarak kendi müzik koleksiyonunuzu göz atın veya ekran görsel zevk. Ruh halinize göre müzik çalmak mümkün düşünün. SensMe ile kullanıcıların farklı kanallar otomatik olarak kategorize müzik parçalarını kendi ruh hali ile uyum içinde müzik tutmak.




Yeni Walkman ® Z Player, mobil eğlence için bir portal olarak hizmet vermektedir. Müzik severler için özel olarak tasarlanmış müzik severler tarafından Walkman ® Player Z, Android 2.3 (Gingerbread), Sony güçlendirilmiş ilk MP3 çalar. Wi-Fi ® inşa, kullanıcıların Android MarketTM yerde erişim internette gezinmek, e-posta kontrol ve dijital içerik keyfini çıkarın.

Walkman ® Player Z sadece bir müzik çalar daha. Kullanıcılar, kişisel içerik DLNA özellikli bir TV, PC ve hoparlörler doğrudan Walkman ekran atabilir.

Buna ek olarak, kullanıcılar video, oyun ve fotoğrafların keyfi için bir mikro HDMI video çıkışı bağlantı noktası üzerinden TV Walkman ® çengel bağlantı genişletilmiş deneyim. Evde veya yolda yeteneği Bluetooth ® hoparlörler, kulaklık, hi-fi sistemleri ya da araba stereo bağlanmak için de yararlıdır.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.