1/09/2012

toshiba dynadock U3.0 veri iletişim istasyonu özellikleri ve tanıtım videosu

    1/09/2012 10:23:00 ÖS   No comments



Dynadock U3.0 evrensel bir USB 3.0 docking istasyonu ve bir masaüstü alanı çok kalabalık çevre birimleri için bir merkez olarak hareket eden ve ortadan kaldıran, kolay bir kablo yerleştirme kolaylık sağlıyor. - Birim olmak üzere toplam altı adet USB portu ile donatılmış iki adet USB 2.0 portu ve SuperSpeed ​​veri transferi sunan USB 3.0 bağlantı noktası. Ön bağlantı noktaları iki dizüstü bilgisayar, kapatılırsa, uyku veya çıkartılmış iken, kullanıcıların güç akıllı telefon ve MP3 çalar, USB Kapalı Konumda & Charge teknolojisi ile donatılmış.

Dynadock U3.0 kullanıcıların kolayca, düzenli olarak kullanılan çevre birimleri tüm fiş ve daha büyük ekranlar, harici depolama ürünleri, optik sürücü, yazıcı, tarayıcı ve daha fazlası dahil olmak üzere tam boyutlu cihazlar için anında erişim sağlar. Daha hızlı Ethernet hız Gigabit Ethernet bağlantısı üzerinden de mümkündür

HDMI ve DVI / VGA - docking istasyonu yerleşik bir çift ekran çıkışı destekleyen Full HD dijital video kartı ile donatılmış olarak geliyor kullanıcıların iki harici HD ekranlar ile bağlantı kurmak için izin. Aynı zamanda 5.1, gerçek bir multimedya deneyimi sağlamak için HDMI veya 3.5mm ses bağlantı noktası üzerinden surround ses sistemleri ile uyumlu.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.