1/13/2012

2013 model mercedes benz SL class lüks spor otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    1/13/2012 04:36:00 ÖS   No comments



yeni 2013 Mercedes-Benz SL

Tüm yeni 2013 SL 60 yıl önce başlayan bir geleneği devam ediyor. "SL" harfleri altı yıl için spor, stil ve konfor bir karışımı ile eş anlamlı olan, çığır açan yenilik ile aşılanmış.SL, ilk kez neredeyse tamamen alüminyumdan üretilen ve dolayısıyla önemli ölçüde selefinden daha az ağırlığa sahip olan. Son derece sert alüminyum kaporta, çevik, sportif yol tutuşu, olağanüstü bodyroll ve sürüş özellikleri ile birleştiğinde tamamen yeni bir seviyeye alınmıştır temelini sağlar. Hatta daha iyi sürüş dinamikleri giden nesil daha güçlü ve ekonomik yeni direkt enjeksiyonlu motor, nezaket gelir.Yukarıdan aşağı veya yukarı - ve yüksek verimli MAGIC VİZYON KONTROL Diğer yeni özellikler benzersiz FrontBass sistemi, lüks spor araba, bir konser salonu haline döner.2013 SL550 ABD galerilerinde bu bahar satışa sunulacak.

Başarılı bir önceki versiyon ile karşılaştırıldığında, 2013 Mercedes-Benz SL, lüks roadster sınıfında yeni standartlar belirliyor, çok daha fazla konfor ve atletik bir karakter sunuyor. Bu SL tüm spor otomobillerin en çok yönlü, şaşırtıcı günlük kullanılabilirliği içerir. Kısacası, yeni SL hakkında konuşurken herkes mutlaka tutkulu, rafine edilmiş bir otomobil içinde nihai hakkında konuşuyor.

Dr. Dieter Zetsche, Mercedes-Benz Otomobil Daimler AG Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı: "dünyada 900 milyon otomobil ve modelleri binlerce etrafında vardır Ama sadece otomotiv simgeleri bir avuç var Bizim SL. iptal bunlardan biri. konfor ve lüks içinde nihai, tarzı vardır, sınıf ve tüm bu inanılmaz sportif ve dinamik karakterini birleştiren Gottlieb Daimler aspirasyon somutlaştırır daha mükemmel bir araba bulmak için mücadele Yeni SL - iyi ya da hiçbir şey ".

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.