1/17/2012

2013 model cadillac ATS lüks spor sedan otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    1/17/2012 09:44:00 ÖS   No comments



CADILLAC CUE ve ATS Teknolojileri
ATS Cadillac CUE, bilgi ve eğlence verileri, otomobil endüstrisinin ilk kontrolleri ve komutları sezgisel tasarımı birleştiren kapsamlı bir araç deneyimi ile sunuluyor. Tam bağlı "basit bir kullanıcı", her tüketici için benzersiz olacak şekilde tasarlanmıştır "süper kullanıcı."

Kadar Cadillac Kullanıcı Deneyimi için duruyor CUE, çiftleri eğlence ve bilgi veri 10 Bluetooth özellikli mobil cihazlar, USBs, SD kartlar ve özelleştirilmiş bilgiler, sesli komutlar ve daha az düğme ile karmaşıklığı azaltır ve daha büyük bir araç bilgi-eğlence sistemi, MP3 çalarlar simgeler. Örneğin, bugünün lüks otomobiller en çok 20 radyo ve eğlence fonksiyonları kontrol düğmeleri etrafında var. CUE sadece dört.

CUE kalbi, merkezi gösterge paneli ve 1.8L bir depolama alanı gizlemek altındaki motorlu tam kapasitif kaplamasını üst sorunsuz bir şekilde entegre sekiz-inç LCD çoklu dokunmatik duyarlı ekran,. Hareketli LCD ekranı, geniş, kolay hedef simgeleri kullanarak komutları çalıştırmak için bir akıllı telefon ekranında benzer CUE ana sayfa görüntüler.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.