12/28/2011

yeni loewe iphone,ipod uyumlu dokunmatik ekranlı soundvision

    12/28/2011 04:18:00 ÖS   No comments



Uzaktan kumanda Yrd Loewe ancak ve parlak çözünürlüklü 7,5 "dokunmatik ekran hem bakışlar ve eller üzerinde büyülü bir beraberlik ve düşünce süreci takip eden hemen hemen onu yalnız bırakmak mümkün olacak. sisteminin çalışması için, ekran otomatik olarak büyütür.
özellikleri
FM, dijital ya da web radyo dinlerken ister zarif gizli dock, parça bilgileri, albüm kapakları ve istasyon logoları, iPhone ya da iPod bir CD ya da oynarken ses ekledikten Loewe MusicDetector fonksiyonu ile otomatik olarak tanınır ve net ve canlı bir şekilde tüm ihtişamıyla, dokunmatik ekran üzerinde gösterilir.

Loewe MusicDetector anında gibi şeyler belirlemenize olanak sağlar. Ve sadece tek bir parmak hareketi sırasında, entegre Aupeo, yeni bir şey için yeni! istediğiniz zaman fonksiyonu izler ve sanatçılar önerebilir.

Eşsiz ses kalitesi
Bu stand-alone şık ses sistemi ile 2 subwooferlar dahil olmak üzere, Loewe Audiodesign mühendisleri omehow altı hoparlör dahil etmeyi başardı yoksa veya inanın. İmkansız? Sadece SWIFT ve görürsünüz.

Özel minimalist bir tasarım
Alluringly yoğun Loewe SoundVision gibi sesler tam olarak bakmak anlamına gelir. Ödün vermeden bireysellik sağlar. Bu konut, tek bir alüminyum parça öğütülmüş neden olmuştur ve böyle bir itina ile yüzey parlatılır. Ama bildiğim kadarıyla yan elemanlarının tasarım söz konusu olduğunda, sizin için bitti. Her şeyden önce, kendi bireysel tarzını gösteren içerlek renkler ve malzemeler, allmost sınırsız seçimi ile kolay olmamıştı.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.