12/14/2011

2013 model nissan GT-R gains 15 horsepower 545 HP spor otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    12/14/2011 05:07:00 ÖS   No comments



- Nissan Çok Boyutlu Supercar Yeni Model Yıl Motor ve Süspansiyon Ayrıntılandırmalar alır; Ocak 2012 Nationwide seçin Sertifikalı Nissan Bayiler Geldi

Asla, defne geri kalanı piyasaya sunulmasından bu yana, ikonik Nissan GT-R aklında tek bir amacı olmuştur. Otomotiv tarihin en çok alkışlanan supercars biri, Nissan GT-R Nissan marka ve felsefe "Herkes için Yenilikçilik" nihai ifadesidir. Kavramına kadar yaşayan çok boyutlu bir performans makinesi "nihai supercar herkes tarafından tahrik edilebilir, her zaman, her yerde," Nissan GT-R bütün tasarlanmış, 2013 model yılı için çok sayıda motor ve süspansiyon ayrıntılandırmaları alır zaten efsanevi performansını artırmak için.

"2013 Nissan GT-R, uluslararası spor otomobil tasarımı, teknoloji ve performans öncü olmaya devam ettiğini bir kez daha cesur bir açıklama gönderir," Brian Carolin, kıdemli başkan yardımcısı, Satış ve Pazarlama, Nissan North America, Inc "dedi. zorlarız tutmak için en iyi ikinci ya da ikinci sıraya razı asla bizim arzu, - Nissan GT-R dünyanın en çok imrenilen ve uygun fiyatlı supercars bugün yapan bir felsefe. "

GT-R ünlü bir motor mühendislik şaheseri büyük ayrıntılandırmaları alımı verimliliği, gelişmiş hava akımı direnci azalır intercooler için geniş bir hava giriş kanalı da dahil olmak üzere, ve geliştirilmiş egzoz emisyonu tasarrufu ve gelişmiş kontrol içerir. Motor yarış Santrali inşaat benzer özel bir temiz oda, elle monte edilir. Sonuç olarak, beygir gücü 545 hp, 2012 GT-R 530 beygir gücü 15 hp üzerinde bir artış olarak değerlendirilmiştir. Benzer şekilde, 448 lb-ft tork 463 lb-ft yükselmiştir olmuştur.

Shift çatal kol güçlendirilmiş bir tasarım ve volan muhafazası için sıkı bir sabitleme yatağı ile rafine edilmiş vites hissediyorum ve sessizlik var. Ayrıca, yüksek performanslı GT-R motorsporları rekabet kullanılan diferansiyel yağı, artık üretim modelleri için standart.

Buna ek olarak, süspansiyon retuned ve el yapımı bir kuru karbon arka spoyler de Nissan GT-R Black Edition modeli eklenmiştir. Diğer geliştirmeler arasında, daha sofistike bir kokpit atmosfer sağlamak yardımcı vites pozisyon göstergesi ışığı maç için takometre halkası içinde yeni bir mavi ışık tedavisi eklenmesi. Rearvıew Monitör şimdi tüm modellerde standarttır.

2013 Nissan GT-R, Ocak 2012 yılında seçin sertifikalı Nissan bayilerinde satışa planlanıyor.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.