11/28/2011

2013 model chevrolet spark mini otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    11/28/2011 03:32:00 ÖS   No comments

mini otomobil özellikleri


LOS ANGELES - Los Angeles Uluslararası Otomobil Fuarı'nda açıklanacak, 16 Kasım Çarşamba 2013 Chevrolet Spark mini araba, akıllı telefon tabanlı görüntüleme yeteneğine sahip yedi inçlik renkli dokunmatik ekran, radyo sunmak için kendi segmentinde tek araba navigasyon, medya ve hands-free arama kişiler.

Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada tüketiciler için güncelleştirilmiş bir sportif dört yolcu, beş kapılı hatch, Spark ile ilk kez alıcı ve cesur bir model tasarımı ve renkleri, ekonomiklik, 10 standart hava yastığı, yakıt verimliliği, güvenlik ve şehir sakinlerinin heyecanlandırmak için tasarlanmıştır. manevra kabiliyeti.

Kompakt olmasına karşın, Spark, Fiat 500, Smartfortwo ve Scion iQ gibi diğer mini araba daha fazla yolcu ve kargo odası sunmaktadır.1.2L dört silindirli motor ve beş vitesli manuel şanzıman ile donatılmış, Spark rekabetçi yakıt ekonomisi sunacak.

Spark, 2012 yılının ortalarında Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada satışa gittiğinde, Pandora ve Stitcher internet radyo kişiselleştirilmiş bir bağlantı özellikleri Chevrolet özel MyLink bilgi-eğlence sistemi, 1 litre ve 2 litre modellerinde sunulacak.

Spark MyLink yanı sıra, beş yıl, 100.000 mil powertrain garantisi katma değer ve OnStar güvenliği ve güvenliği sağlamak için sadece kendi segmentinde bir araba.

"Spark alıcılar için 'sevimli' küçük bir araba daha fazla bilgi edinmek istiyorum, kişiselleştirilebilir bir otomobil isteyen, dinamik ve şık, ve bir sürü para için değer sunar," Chris Perry, başkan yardımcısı dedi. küresel Chevrolet pazarlama ve strateji. "Kıvılcım canlı iç ve dış renkler moda deyimi, ama aynı zamanda, uygun fiyatlı, güvenli, manevra kabiliyeti ve çok yakıt tasarruflu."
Avrupa, Asya, Avustralya, Meksika ve Güney Amerika, birkaç kategoride güvenlik ödülü aldı Spark orijinal versiyonu

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.