11/19/2011

2013 model chevrolet spark mini otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    11/19/2011 12:21:00 ÖÖ   No comments

mini otomobil özellikleri


2011 Los Angeles Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı 2013 Chevrolet Spark mini araba, akıllı telefon tabanlı navigasyon, medya ve hands-free için rehber görüntüleme yeteneğine sahip yedi inçlik renkli dokunmatik ekran radyo sunmak için kendi segmentinde tek araba çağrısında bulundu.


Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada tüketiciler için güncelleştirilmiş bir sportif dört yolcu, beş-kapılı hatch, Chevrolet Spark, cesur bir stil ve renkler, ekonomiklik, 10 standart hava yastığı, yakıt verimliliği ve güvenliği ile ilk kez alıcı ve kent sakinlerinin heyecanlandırmak için tasarlanmıştır. ve manevra kabiliyeti.

Kompakt olmasına karşın, Chevrolet Spark, Fiat 500, Smart fortwo ve Scion iQ gibi diğer mini araba daha fazla yolcu ve bagaj imkanı sunmaktadır.1.2L dört silindirli motor ve beş vitesli manuel şanzıman ile donatılan Chevrolet Spark rekabetçi yakıt ekonomisi sunacak.

Chevrolet, Pandora ve Stitcher internet radyo kişiselleştirilmiş bir bağlantı özellikleri seçkin MyLink bilgi-eğlence sistemi, Chevy Spark, 2012 yılının ortalarında Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada satışa gittiğinde 1 litre ve 2 litre modellerinde sunulacak.

MyLink yanı sıra, Chevrolet Spark, beş yıl, 100.000 mil powertrain garantisi katma değer ve OnStar güvenliği ve güvenlik sağlamak için, kendi segmentinde tek araba.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.