11/26/2011

2013 model cadillac XTS lüks otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    11/26/2011 06:04:00 ÖS   No comments




CTS daha büyük, yeni XTS Cadillac imzaları alanı, zerafet ve dramatik varlığı sağlar, ancak tamamen yeni ve teknik olarak gelişmiş yöntemleri ile yeni bir nesil lüks müşterileri için ayarlanmış. Ayrıca CUE, bilgi ve medya verileri, otomobil endüstrisinin ilk kontrolleri ve komutları sezgisel tasarımı birleştiren kapsamlı bir araç deneyimi ilk işaretler.

CUE arayüzü ve bağlantı yanı sıra, birçok diğer gelişmiş teknolojiler yeni XTS ayrılmaz bir parçasıdır. - Dünyanın en hızlı tepki süspansiyon standart Manyetik Sürüş Kontrolü ile sadece lüks sedan olacak. Vizyon geliştirmek Gelişmiş teknolojiler de mevcuttur.

Doğrudan, Cadillac'ın yenilenen serisinde merkezinde CTS aile üzerine yerleştirilmiş, yeni XTS daha verimli performans geniş bir lüks sedan bir kayma işaretleme, 3.6L direkt enjeksiyon motoru ve gelişmiş tüm tekerlekten çekiş sistemi sunuyor.

"Cadillac XTS, ileri teknoloji ile çalışan lüks için yeni bir formül temsil eder," Don Butler, Cadillac Pazarlama başkan yardımcısı dedi. "XTS Cadillac tasarımı devam eden arıtma ile en iyi teknik fikirleri birleştirerek, Sanat ve Bilim felsefesi evrimi sergileniyor."

Cadillac CUE, ileri teknoloji ve sanatsal tasarım XTS karışımı örneğidir yüksek derecede özelleştirilebilir kullanıcı arayüzü. Cadillac Kullanıcı Deneyimi için duruyor CUE, kalp standart sekiz inçlik (203 mm) ekranı "merkez yığını" ekranının altındaki kaplamasını ve direksiyon simidi kontrolleri CUE, yakınlık algılama, jest tanıma ve doğal ses tanıma özelliği ile kapasitif dokunmatik kontrol dahil olmak üzere birçok endüstri ilkleri sahiptir.

Sadece XTS 12.3-inç (312 mm) reconfigurable küme. Bu minimal geniş bilgi arasında değişen dört sürücü seçilebilir temalar arasında sergilenen canlı grafik görüntüler sunmaktadır. Ve XTS teknolojik karakter önemli unsur ise, CUE otomobilin tasarımı, özellikleri ve performans için daha kapsamlı ve katmanlı bir yaklaşım parçası.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.