11/27/2011

2011 model mastretta MXT spor otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    11/27/2011 01:35:00 ÖS   No comments



Meksika'da Mastretta MXT ilk araç olarak tasarlanmış
150mph 5secs daha az bir sürede, 0-60
Şasi uçak yapım teknikleri kullanıldı
£ 32.999 fiyatlar
Dünya İlk basın günü Standı N10 ExCeL, Londra
Tasarım yetenek tıka basa dolu, tüm yeni Mastretta MXT haritada Meksika koymak ve UK £ 40.000 alt sektöründe sürücüler performans ve daha fazla seçenek sunacak, heyecan verici ve özel yeni bir spor otomobil.
Hafif bir iki-koltuklu otomobil sadece 900kg ağırlığındadır. Ve 150mph üst hız, eğlenmek istiyorum ve kendi otomobilin aşırı kilo ve güç yoluyla zarar vermeden sürüş keyfini de çevreye bir göz heyecan arayanlar, amaçlanıyor.
Mastretta MXT Meksika'da tasarlanmış ve inşa edilecek ilk araç, agresif ve heykel spor Coupé, British International Motor Show'da ilk kez sahneye çıktı.
Bu eşsiz, arka tekerlekten çekiş iki-koltuklu otomobil 2.0litre turboşarjlı Duratec motor 5.0secs daha az kalan 60 mph iterek neredeyse 240bhp geliştirir.
Bağlanmış alüminyum, yarı-monokok şasi özellikleri uçak tarzı teknoloji ile inşa edilmiştir. Kapalı kalıp teknikleri, yüksek kalite fiberglas ayırt edici vücut heykelini ve klimalı iç deri kesilmiş.
Doğrudan racecar hissediyorum kremayer direksiyon geliyor - 2.8 döner kilitlemek için kilit. Ve standart olarak ABS 293mm havalandırmalı fren diskleri, gözlerinizi yuvalarından fırlatacak güç, gerektiğinde araba yavaş. Mastretta MXT çift salıncaklı süspansiyon, ön ve arka vardır.
Lifestyle Otomotiv, Avrupa ve şirket patronu Tom Martin araba almak ve dağıtmak için lisanslı firma ile başarı Mastretta MXT emindir.
"Show'da sipariş müşteriler gelecek yıl Mayıs ayında araba kayıt mümkün olacak," diyor. "ExCeL 22 Temmuz ekranda Mastretta MXT - 3 Ağustos sondan bir önceki prototip," diyor Martin. "Biz Ekim ve RHD üretim, ilk tam yıl 80 otomobil ile sınırlı Araç Sertifikasyon Kuruluşu testi tamamlamak, Ocak ayında başlayacak."

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.