10/06/2011

2011 model bentley mulsanne executive interiror concept lüks araç özellikleri ve tanıtım videosu

    10/06/2011 07:37:00 ÖS   No comments



BAĞLANABİLİRLİK VE İŞÇİLİK buluşuyor

Bentley Mulsanne Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarı (IAA) İcra İçişleri Konsept başlangıçlar

(Frankfurt. 13 Eylül 2011) Bentley Motors, 2011 Frankfurt Fuarı'nda (stand A09, Salon 3), şirketin Mulsanne amiral gemisi, lüks, el yapımı kabin içinde yöneticiler için tasarlanmış yeni bir multimedya bağlantı konseptini sergiliyor.

Hareket halindeyken iş yapmak ya da sadece toplantılar arasında gevşemek için tasarlanmış - bütün güzel Bentley kadın esnaf ve 170 saatten fazla sürer, lüks ve konforlu kabin içine entegre Mulsanne Yönetim İçişleri Konsept ısmarlama iş, konfor ve eğlence özelliklerinin etkileyici bir dizi sunuyor oluşturun.

Mulsanne arka yolcular büyük bir açılan LED ekran ederken, tam internet erişimi (geri çekilebilir piknik masaları içine entegre) ile bireysel iPad iş istasyonları, geniş bir film seçimi yanı sıra televizyon da zevk olabilir sağlar alırsınız.

Detayına kadar özenli dikkat ünlüdür, Bentley Mulsanne tırtıllı metal döner şalt, ayna ve discretely orta kol dayama yeri koyulmuş tasarlanmış özel olarak yaptırılan Koleksiyon Tibaldi dolma kalem de dahil olmak üzere son rötuşları bir dizi daha ekledi. Ve kabin boyunca açık ve koyu zıt sesleri, özellikler karışımları ilk kez kendine özgü bir tarzı Yatçılık kaplama için bir Bentley görülebilir. Yorumlar Alasdair Stewart, Satış ve Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi:

"Birçok müşteri Mulsanne kendi iş taahhütleri üstünde tutmak veya sadece rahatlamak için birkaç dakikanızı almak için onların zaman kullanın. Bu, tam işleyen bir kavram meşgul yöneticilerin etkili bir şekilde iletişim ve hızlı seyahat ederken için Mulsanne Kullanıcı potansiyeli vurgulamaktadır. Sizi beklediğiniz gibi Bentley, tüm bu özellikleri ", el işi kabin ile uyum içinde çalışır ve kullanıcının takdirine bağlı olarak görüntülenen veya gizli olabilir

Anahtar eğlence ve iş özellikleri

- Arka kabin, elektrikli katlanabilir ahşap kaplama piknik masaları, her iPad ve Apple Bluetooth klavye.
- Ikiz iPads Apple Medya Merkezi, video dosyalarını ve müzik çalmak için kişisel ve iş e-posta gibi internet (W-Lan üzerinden) erişim sağlamak.
- Apple Mini Mac sağlayan bagaj bölmesi, depolanan Bluetooth klavye ve arka konsol kontrol paneli olarak iPod eylemleri iPad'de entegrasyonu sağlar.
- 15.6 inç Yüksek Çözünürlüklü Çatı konsolu açılan monitör LED. Videos (hem de DVD değiştirici ve Mac Mini) ve seyretmek Televizyon oynatır.
- Rahatlık, kontrol ve istifleme

- Ikiz, bireysel kol dayama ile donatılmış Işıklı arka orta konsol, doğru, geniş, 4 koltuk konfigürasyonu sunuyor.
- Arka konsol aynı zamanda Apple iPod (kontrol paneli), iki bardak tutucu, doku kutusu ve büyük istifleme alanı evler.
- Apple iPod kontrolleri - Arka Koltuk Eğlence (RSE) ve ses sistemi, Apple Medya Merkezi, müzik ve internet erişimi oynar.
- Apple sistemi ve iPod için bir Apple arabirim konektörü İki USB konektörleri.
- Arka konsol üzerinde ısmarlama kontrol tuşları ışıklar okuma, piknik masaları, faaliyet, denetim HD LED ekran ve video ve ses seçeneklerini seçin.
- Kol Tibaldi kalem ve Gizlilik Telefon ahizesi içerir.
- Aydınlatmalı, çift camlı buzlu cam kapı ile arka orta konsolda ısmarlama şişe soğutucusu.
- Ek, çok yönlü okuma lambaları, arka her yolcu için sağlanır ve Apple cihazları ile kontrol edilebilir.
- Arka orta konsolda Sofistike ışıklandırmayla (yumuşak birden parlayan LED'ler kullanarak), istifleme alanları yanar ve yerleştirme istasyonu ve bardak tutucu, ayrıca ekstra rahatlık için aydınlatılmıştır sağlar.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.