12/21/2014

Başkasının eline geçince kendisini imha eden Akıllı Telefon Boeing Black

    12/21/2014 05:19:00 ÖS   No comments


Başkasının eline geçince kendisini imha eden Akıllı Telefon Boeing Black

Başkasının eline geçince kendisini imha eden Akıllı Telefon Boeing Black Uçuş ve güvenlik teknolojileri firması Boeing'in yaklaşık bir yıldır Black ismini verdiği akıllı bir telefon üzerinde çalıştığı biliniyordu.


Telefonla ilgili olarak ortaya çıkan yeni bilgiler ise kendi kendini yok edebilme özelliğine sahip olacağı yönünde.BlackBerry adına açıklama yapan CEO John Chen, 'BES 12 servisini kullanarak Android işletim sistemli telefonun güvenlik özelliklerini geliştirmek için Boeing ile işbirliği yapacaklarını' ifade etti.

Daha fazla açıklama yapmayan Chen işbirliğinden memnun olduklarını da dile getirdi.Firmanın donanımsal olarak şifreleme teknolojisine sahip olacak Black isimli telefonun kapağı açılmaya ya da kırılmaya çalışıldığında içindeki verileri siliyor. Özellikle devlet kurumları, gizli servis ve benzeri konumlarda çalışanlar için tasarlanan telefonda çift SIM kart, biyometrik tanıma, uydu bağlantı modülü gibi özellikler bulunacak. Yeni telefonun piyasaya çıkış tarihi, son kullanıcıya satılıp satılmayacağı gibi bilgiler ise açıklanmadı. Kaynak: BlackBerry

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.