1/10/2012

2012 model nissan e-NV200 konsept otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    1/10/2012 01:34:00 ÖS   No comments



NISSAN E-NV200 KONSEPT Previews Future uygun fiyatlı, MULTI-KULLANIM sıfır emisyon KÜÇÜK VAN

Ödüllü Nissan NV200 Tabanlı Gelişmiş Electric Vehicle Design, 2012 Kuzey Amerika Uluslararası Auto Show'da Dünya Çıkışını Yaptı

Detroit'teki 2012 Kuzey Amerika Otomobil Fuarı'nda dünya lansmanını yapan yenilikçi Nissan e-NV200 Konsept, Nissan sıfır emisyonlu otomotiv sektöründe liderlik konumunu daha fazla kanıt sunmaktadır. Popüler Nissan NV200 çoklu kullanım araç dayanarak, Nissan e-NV200 Konsept önizleme dramatik bir CO2 ayak izini azaltma elde ederken, esnek, ferah iç mekan ile işletmeler veya aileleri sağlamak için tasarlanmış tam bir elektrikli araç yakın bir gelecekte üretim versiyonu.

Onun 'hayır gaz, egzoz borusu yok, hiçbir emisyon powertrain, Nissan e-NV200 Konsept kompakt bir genel vücut uzunluğu içinde bir büyük, çok yönlü, işlevsel iç mekan ile sessiz, rahat bir sürüş deneyimi bir araya getirir, "dedi Hideto Murakami yük ve kargo alanı mevcut NV200 ile aynı seviyede sunacak kurumsal başkan yardımcısı, Nissan Motor Co, Ltd ", kendi segmentinde bir potansiyel oyunun kurallarını değiştiriyor araç, pil kapasitesi, Nissan LEAF benzer bir sürüş menzili destek olacak. üretim versiyonu, başta şirketler değil, aynı zamanda önemli bölgelerinde özel kullanıcılar veya aileleri hedef olurdu. "

Potansiyel bir kitle üretim aracı olarak, Nissan e-NV200 Konsept, aynı zamanda işletme maliyetlerini mevcut içten yanmalı motorlu araçlar ile karşılaştırıldığında bir azalma sağlayacaktır.

"Nissan e-NV200 Concept gibi bir araç birden fazla yolu da mevcut kompakt van pazarına enerji - kentsel yaşam kalitesini artırmaya yardımcı olmak ve hem büyük ve küçük işletmeler için akıllı bir yatırım" Murakami eklendi.

NV200 Fonksiyonellik, Nissan EV Kimlik

Nissan e-NV200 Konsept dış atılım Nissan YAPRAK EV güçlü görsel ipuçları ekler, sonra bir üretim Nissan NV200 bir vakıf ile başlar. Çok yönlü ve büyük beğeni toplayan NV200 hafif ticari araç Nissan Yılın ödülü 2010 Uluslararası Van yanı sıra, Evrensel Tasarım GmbH,, tasarım yakınsama ve müşteri ihtiyaçlarını ortaya çıkan önemi teşvik etmeye adamış bir örgüt 2011 Evrensel Tasarım Ödülü kazandı . Bunların tepesinde de bir taksi sürümünü içeren geniş kapsamlı bir kadro ile segmentinde lider olarak Japonya'da varlığını kurulurken, Çin'de 2010 Yılın CDV aldı.

Nissan e-NV200 Concept EV-tarzı kimlik ön başlar "yüz." Geniş kaputu, büyük bir merkezi şarj bağlantı noktası kapı, mavi-aksanlı Nissan rozeti ve LED aydınlatmalı aksan ile süpürme farlar aksanlı. Dış, güçlü bir ana karakter hatları ve geniş vücut yüzeylerinin etkileşimi ile vurgulanır. Büyük ön camlar ve uzun arka sera açık, havadar bir iç ortam oluşturmak için bir çift büyük cam çatı panelleri ile birleştirir. Dış çevre dostu bir anlam ifade Nissan LEAF Aqua Mavi, kavramı, özelleştirilmiş bir renk boyalı.

İçeride, NV200 güçlü fonksiyonel hissini korurken, aynı zamanda Nissan e-NV200 Konsept iç EV metre, mavi renkli vurgular ve aydınlık bir iç renk paleti kullanımı ile temiz, modern bir Nissan EV kimliğini gösteriyor. E-NV200 Konsept iç, aynı zamanda gelişmiş telematik ve bir tablet bilgisayar gibi kullanıcı girişini andırıyor ve yanıt düz bir C-küme ekran özellikleri.

Nissan e-NV200 Konsept ikonik EV Nissan YAPRAK tarafından değil, modern, etkin, fonksiyonel ticari araç şeklinde kurulan göz paylaşımı, çarpıcı tasarımı, "Murakami söyledi. "İçeride, bir EV hissediyorum ve kolay bir operasyonel bir arayüz ile birlikte akıllı, rahat bir kokpit sunuyor."

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.