1/23/2012

2012 model honda accord crosstour otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    1/23/2012 10:13:00 ÖS   No comments



Yeni Dört silindirli 2012 Honda Crosstour EX ve EX-L Karşılanabilirlik, Yakıt Verimliliği ve Şık Crossover Tasarım birleştirin

İki yeni dört-silindirli, iki-wheel-drive Honda Crosstour ® modellerinde, aracın daha düşük bir fiyat noktası ve EPA tahmini yakıt ekonomisi şehirde 3 mpg1 artar ve 2 mpg1 yoluyla itiraz genişletmek, önümüzdeki ay satışa gitmek için ayarlanır karayolu.
192 beygir güç üreten 2.4-litre i-VTEC sıralı dört silindirli motor ile donatılmış, en yeni Crosstour Crosstour EX ve deri döşemeli Crosstour EX-L olmak üzere iki trim düzeyleri, kullanılabilir. Honda Uydu bağlantılı Navigasyon System2 Crosstour EX-L kullanılabilir.
Dört silindirli Crosstour EPA tahmini yakıt ekonomisi, 21 mpg1 şehir ve 29 mpg1 otoyol, 18 mpg1 şehir ve 27 mpg1 karayolu, 271 beygir gücünde 2WD V6 model EPA önemli bir artış tahmin.
Yeni dört-silindirli Crosstour modellerin piyasaya sunulmasıyla birlikte, bazı faydalı özellikler artık V6 güç ile 2010 model yılı için ilk kez sunulduktan tüm Crosstour aile, genelinde standart. Dört silindir Crosstour modelleri, 3.5-litre i-VTEC V-6 Crosstour modelleri zaten mevcut katılın. Standart özellikler artık otomatik kararan dikiz aynası, dikiz aynası, geliştirilmiş bir arka görüş için back-up kamera ekran (non-Navigasyon modeller), uygun auto-on/off farlar, Bluetooth ® 3 HandsFreeLink ® ve USB ses arabirimi içerir.
Kalın Dış ve Fonksiyonel İçişleri
Honda Crosstour iç kargo kapasitesi de en üst düzeye çıkarırken, crossover SUV formülü yaklaşımlar belirgin zarif, sportif ve yakıt tasarruflu bir bakış açısıyla, çok yönlülük ve prim hissediyorum.
Dış tasarımı, aynı zamanda bir konaklayan arka kargo alanı gizleyen bir kalın, aerodinamik bir görünümü vurgular. Dört silindirli modeli, gövde rengi kapı kolları ve P225/65 R17 dört mevsim lastikleri ile eşsiz 17 inç alaşım jantlar içerir. İki yeni renk, tüm 2012 Crosstour modelleri mevcuttur: Alacakaranlık Mavi Metalik Buzul Mavi Metalik değiştirir ve Bask Kırmızı İnci II Tango Kırmızı İnci yerini aldı.
Premium iç tasarım, randevular ve detaylar kargo alanı ile yolcu bölmesi tüm yolu uzatmak. Geri dönüşümlü kargo zemin panelleri kirli nesneleri kapsayacak bir zemin altında, aracın arka depolama alanı, işlevselliği ekler.
Verimli Dört silindirli Powertrain
Yeni dört silindirli Crosstour modelleri 2.4-litre, 16-valf DOHC i-VTEC ® motor gücü ve verimlilik için. Motor, 192 beygir gücü 7.000 RPM ve 162 lb-ft tork üretiyor. 4400 RPM tork elde ederken EPA tahmin 21/29/24 mpg1 şehir / otoyol / kombine yakıt ekonomisi. Sınıf Mantık Kontrolü, teknolojik olarak gelişmiş, 5-vitesli otomatik şanzıman, verimliliği maksimize etmek için, standart bir donanımdır.
Kapsamlı Özellik Listesi
Auto-on/off farlar, Bluetooth3 HandsFreeLink ®, USB ses arayüzü ve entegre kılavuzlar ile dikiz aynası arka kamera görüntü, yeni dört-silindirli Crosstour EX hakkında ek standart özellikleri yanı sıra projektör farlar, moonroof, vücut -renkli defrost gücü yan aynalar, auto-up/down sürücü ve ön yolcu yan camlar ve arka cam gizlilik. İçeride ikinci sıra havalandırma, yedi hoparlör ile 360 ​​watt AM / FM 6-disk, ses sistemi, direksiyona monte edilmiş seyir, ses ve telefon kontrolleri, kolay bir kat aşağı 60-40 bölünmüş arka seatback, klima ile donatılmış bir gizli çıkarılabilir elektrik kutusu ve daha fazlası.
Crosstour EX-L, geri vites, eğim aşağı yeteneği, deri kaplı direksiyon simidi ve vites topuzu, çift bölgeli otomatik klima, ısıtmalı ön koltuklar, hafızalı sürücü koltuğu tarafındaki ve bellek bağlantılı yan aynalar, deri kırpılmış koltuk yüzeyleri ekler kontrolü, otomatik kararan dikiz aynası, birinci sınıf bir ses sistemi Kevlar ® koni hoparlör ve ön alüminyum kubbe tipi tweeter hoparlör, XM ® Radyo ve daha fazlası. Ayrıca Crosstour EX-L kurallarına ekranın entegre bir dikiz kamera içeren Honda Uydu bağlantılı Navigasyon System2.
Güvenlik Varlıklar
Güvenlik teknolojisi, Gelişmiş Uyumluluk Teknolojisi içerir ™ (ACE ™) gövde yapısı, yolcu koruması ve ön çarpışmalarda kazasında uyumluluğu geliştiren bir Honda özel gövde tasarımı. Crosstour Ek güvenlik ekipmanları Araç Stabilite Desteği içerir ™ (VSA ®), yolcu-yan Yolcu Pozisyonu Algılama Sistemi ile elektronik fren dağıtım ve fren destek sistemi, bir rollover sensörü ile yan perde hava yastıkları, sürücü ve ön yolcu yan hava yastıkları ile anti-kilit frenler (OPDS), dual-stage, çoklu eşik ön hava yastıkları, aktif ön koltuk kafalıkları.
Crosstour Amerika Mfg A.Ş., yerli ve küresel kaynaklı parçalar kullanılarak East Liberty Otomatik Bitki Honda Ohio monte edilir.
Garanti
2012 Honda Crosstour, 3-year/36 ,000-kilometre yeni araba sınırlı garanti kapsamında bir 5-year/60 ,000-mil powertrain sınırlı garanti ve 5-year/unlimited-mile korozyon sınırlı garanti.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.